Kanssas Oy:llä pyrimme avoimuuteen ja itseohjautuvuuteen. Vaikka teemme Pääosin yksin tehtävää työtä, on meillä myös työparityöskentelyä sekä näemme viikoittain. Tiimissä joka toinen viikko, sekä työn suunnittelussa joka toinen viikko.

hannele-hukkanen-full

Hannele Hukkanen

Yrittäjä
sosionomi AMK

040 159 6062
hannele.hukkanen@kanssas.fi

Hei! Olen 36-vuotias kuopiolainen yrittäjä. Sosionomin paperit sain taskuuni 2013 ja siitä lähti työhistoriani lastensuojelun kentällä. Ennen sitä työskentelin ravintolamaailmassa siellä ja täällä samalla opiskellen.

Lastensuojelulaitoksissa kerkesin tehdä työtä nelisen vuotta ja perhetyöstä kokemusta on seitsemän vuotta, josta Kuopiossa kuusi vuotta. Terveiset ja kiitokset kaikille entisille työtovereille ja asiakkaille jotka ovat kannustaneet ja auttaneet minut tähän pisteeseen!

jere

Jere Räsänen

sosionomi AMK

040 159 6064
jere.rasanen@kanssas.fi

Hei! Olen 32-vuotias Kuopiolainen Sosionomi AMK. Odotan innolla tulevaa ja työskentelyä perhetyön parissa.
Vapaa-aikaani vietän mielelläni liikunnallisten ja toiminnallisten harrastusten parissa. Tavataan pian!

Sinun kuvasi tähän? 

Laita avoin hakemus sähköpostiin

tuija

Tuija Rissanen

Sosionomi AMK

040 159 6069
tuija.rissanen@kanssas.fi

Hei! Olen Tuija, 33- vuotias ja koulutukseltani olen sosionomi (AMK). Työkokemusta minulla on lastensuojelulaitoksen erityisyksiköstä sekä ammatillisesta perhekodista. Luonteeltani olen iloinen ja huumorintajuinen. Harrastan aktiivisesti erilaista liikuntaa ja lukemista. Nähdään pian! 

cropped-Nallet-1.jpg

Terhi Klemetti

Sosionomi AMK


040 759 3398
terhi.klemetti@kanssas.fi

Olen Pohjois-Pohjanmaalta kotoisin oleva sosiaalialan ammattilainen ja erikoistun keväällä 2024 voimavarakeskeiseksi työnohjaajaksi. Koulutukseltani olen sosionomi (AMK) vuosimallia 2011. Työkokemusta minulla on ikäihmisten palveluista, erityisen tuen palveluista, varhaiskasvatuksesta, kuntoutuspalveluista sekä lapsiperhepalveluista ja lastensuojelusta, jossa työskentelen edelleen kokopäiväisesti.
Kanssas Oy:ssä teen voimavarakeskeistä työnohjausta työyhteisöille yksilö- ja ryhmäohjauksena. Ollaan yhteydessä!

jukan kuva_muokattu[6180]

Jukka-Pekka Surkka

Sosionomi AMK

040 759 3414
jukka-pekka.surkka@kanssas.fi

Hei! Olen Jukka-Pekka ja koulutukseltani olen sosionomi (AMK). Työhistoriaa minulta löytyy eri ikäisten lasten ja nuorten parista. Luonteeltani olen rauhallinen ja omaan positiivisen elämänasenteen. Vapaa-ajalla tykkään urheilla, liikkua luonnossa ja reissata. Nähdään pian! 

susanna-venalainen-web

Susanna Venäläinen

Lähihoitaja

040 159 6065
susanna.venäläinen@kanssas.fi

Hei! olen 55 vuotias lähihoitaja. 
Hoiva-alan työkokemusta minulla on monipuolisesti noin 20 vuotta. Luonteeltani olen toimelias ja pirtsakka. Harrastuksina lukeminen ja luova näpertely. Nähdään pian!

tarja

Tarja Pohtola

Lähihoitaja

040 759 6073
tarja.pohtola@kanssas.fi

Hei! olen 44-vuotias kuopiolainen. Olen työskennellyt sosiaali-ja terveysalalla 20-vuotta, josta lapsien ja perheiden kanssa 8-vuotta.

Koulutukseltani olen lähihoitaja. Teen ammatillista tukihenkilötoimintaa (entiseltä nimeltään yksilöity perhetyö) ja kotipalvelua. Luonteeni on energinen. Vapaa-ajallani pidän liikunnallisista harrasteista kuten lenkkeilystä, hiihdosta ja kuntosalista. Nähdään pian!

 

Meille töihin tai harjoitteluun?

Kiitos viimeisimmästä rekrytoinnista ja tervetuloa Jukka-Pekka!
Avoimia hakemuksia ja opiskelijapaikka kyselyitä voit laittaa suoraan Hannelelle sähköpostitse.

Seuraava vapaa aika harjoitteluun 2024 kevät-kesä aikaan ja vuoden 2025 syksyllä!
 Kehoittaisin harjoittelijoita ottamaan yhteyttä vasta toisen vuoden lopulla tai kolmantena vuonna.
Terveydenhoitaja, sairaanhoitaja tai sosionomi (AMK)ovat ammatillisesti päteviä tekemään perhetyötä. Ammatilliseen tukihenkilö toimintaan pätevyydeksi käy lähihoitaja.

”Suoritin lasten, nuorten ja perhetyön – harjoittelun Kanssas Oy:ssä. Harjoittelupaikkana Kanssas Oy on monipuolinen ja tekemistä riittää.  Ohjaajat ovat ottaneet minut hyvin vastaan ja heillä on ollut aikaa minulle. Täällä työntekijöitä kuunnellaan ja heidän jaksaminen on tärkeää. Ehdottomasti yksi parhaimmista harjoittelukokemuksista.”

Meillä tyhyillään!

Vietämme aikaa tyhyilyn merkeissä, pyrimme panostamaan työhyvinvointiin. Suunnittelemme yhdessä reissut ja tapahtumat.

Huomioidaan

Kesän alkajaisiksi saatiin aurinkorasvat poskille, työvaatteita ja virvoitusjuomat kuumia päiviä varten. Tiimeissä nautimme välillä aamupalaa tai muuta pientä purtavaa yhdessä. Autotkin saavat huomiota kun ovat meidän työvälineitä!

Ja matkaillaan!

Vuonna 2023 suuntasimme Espanjaan

Reissulla tutustutimme noisy bee päiväkotiin ja sosiaalikuraattorin töihin. Kiitos kun otitte meidät vastaan. Reissu avasi silmiä sille millaiset työolot meillä on suomessa ja miten ulkomailla pystyy toimimaan yrittäjänä. Mitä tarvitaan siihen että ulkomailla työskentely onnistuu ja millaisten haasteiden alla toimitaan toisessa kulttuurissa.

Vuonna 2022 Kävimme porukalla opinto-ja virkistysmatkalla Kreetalla. 

Tutustuimme paikalliseen kulttuuriin ja pääsimme lampaiden siunaustilaisuuteen, maistoimme paikallisia ruokia, ihastelimme rakennuksia, kulttuurikohteita ja historiaa. Tutustuimme paikalliseen sosiaalivirastoon ja lastensuojelun käytänteihin kreikassa. Saimme myös terveydenhuollon ylilääkäriltä muutaman tunnin tapaamisella paljon tietoa terveydenhuollon tämänhetkisestä tilasta.