Kanssas Oy:llä pyrimme avoimuuteen ja itseohjautuvuuteen. Vaikka teemme yksin tehtävää työtä, näemme viikottain. Tiimissä joka toinen viikko, sekä työn suunnittelussa joka toinen viikko.

hannele-hukkanen-full

Hannele Hukkanen

Yrittäjä
sosionomi AMK

040 159 6062
hannele.hukkanen@kanssas.fi

Hei! Olen 35-vuotias kuopiolainen yrittäjä. Sosionomin paperit sain taskuuni 2013 ja siitä lähti työhistoriani lastensuojelun kentällä. Ennen sitä työskentelin ravintolamaailmassa siellä ja täällä samalla opiskellen.

Perhetyöstä kokemusta on kuusi vuotta, josta Kuopiossa viisi vuotta. Terveiset ja kiitokset kaikille entisille työtovereille ja asiakkaille jotka ovat kannustaneet ja auttaneet minut tähän pisteeseen!

jere

Jere Räsänen

sosionomi AMK

040 159 6064
jere.rasanen@kanssas.fi

Hei! Olen 30-vuotias Kuopiolainen Sosionomi AMK. Odotan innolla tulevaa ja työskentelyä perhetyön parissa.
Vapaa-aikaani vietän mielelläni liikunnallisten ja toiminnallisten harrastusten parissa.
Tavataan pian! 

henna-kanssas1[3310]

Henna Lievonen

sosionomi AMK

040 759 3393
henna.lievonen@kanssas.fi

Hei! Olen 32-vuotias sosionomi (AMK) Aiempi kokemukseni lasten- ja perheiden parissa työskentelystä on varahaiskasvatuksesta. Olen luonteeltani iloinen ja positiivinen. Vapaa-ajallani vietän aikaa perheeni kanssa luonnossa liikkuen, myös eläimet ovat lähellä sydäntäni. Nähdään pian!

tuija

Tuija Pakarinen

Sosionomi AMK

040 159 6069
tuija.pakarinen@kanssas.fi

Hei! Olen Tuija, 32- vuotias ja koulutukseltani olen sosionomi (AMK). Työkokemusta lastensuojelun alalta minulla on lastensuojelulaitoksen erityisyksiköstä sekä ammatillisesta perhekodista. Luonteeltani olen iloinen ja huumorintajuinen. Harrastan aktiivisesti erilaista liikuntaa ja lukemista. Nähdään pian! 

susanna-venalainen-web

Susanna Venäläinen

Lähihoitaja

040 159 6065
susanna.venäläinen@kanssas.fi

Hei! olen 53 vuotias lähihoitaja. 
Hoiva-alan työkokemusta minulla on monipuolisesti noin 20 vuotta. Luonteeltani olen toimelias ja pirtsakka. Harrastuksina lukeminen ja luova näpertely. Nähdään pian!

tarja

Tarja Pohtola

Lähihoitaja

040 759 6073
tarja.pohtola@kanssas.fi

Hei! olen 43-vuotias kuopiolainen. Olen työskennellyt sosiaali-ja terveysalalla 20-vuotta, josta lapsien ja perheiden kanssa 8-vuotta.

Koulutukseltani olen lähihoitaja. Teen yksilöityä perhetyötä ja kotipalvelua. Luonteeni on energinen. Vapaa-ajallani pidän liikunnallisista harrasteista kuten lenkkeilystä, hiihdosta ja kuntosalista. Nähdään pian!

 

Terhi Klemetti

Sosionomi

040 759 3398
terhi.klementti@kanssas.fi

esittelyteksti tulossa

 

Nina Lisitsin

Sosionomi AMK
Hei, palaan taas töihin 1.6.2023

nina.lisitsin@kanssas.fi

Hei, olen Nina ja koulutukseltani sosionomi AMK. Työkokemusta on minulle kertynyt mm. lastensuojelusta, maahanmuutto- ja seurakuntatyöstä. Vapaa-ajalla liikun luonnossa retkeillen ja toisinaan piipahdan teatterissa ja konserteissa. Tapaamisiin!

Meille töihin tai harjoitteluun?

”Suoritin lasten, nuorten ja perhetyön – harjoittelun Kanssas Oy:ssä. Harjoittelupaikkana Kanssas Oy on monipuolinen ja tekemistä riittää.  Ohjaajat ovat ottaneet minut hyvin vastaan ja heillä on ollut aikaa minulle. Täällä työntekijöitä kuunnellaan ja heidän jaksaminen on tärkeää. Ehdottomasti yksi parhaimmista harjoittelukokemuksista.”

Osallistuimme TE-live tapahtumaan rekrytoinnin merkeissä.
Katso tallenne tapahtumasta.

Viimeisimpään rekryyn tuli paljon hakemuksia hurjasti kiitos kaikille hakijoille! Avoimia hakemuksia ja opiskelijapaikka kyselyitä voit laittaa suoraan Hannelelle sähköpostitse. Kehoittaisin harjoittelijoita ottamaan yhteyttä vasta toisen vuoden lopulla tai kolmantena vuonna. Terveydenhoitaja, sairaanhoitaja tai sosionomi ovat ammatillisesti päteviä tekemään perhetyötä. Yksilöityyn perhetyöhön pätevyydeksi käy lähihoitaja.

Muistathan, että kuulumme tartuntalain piiriin ja rokotteet (vähintään kaksi) ovat harjoittelijoillekin pakollisia.

Meillä tyhyillään!

Vietämme aikaa tyhyilyn merkeissä, pyrimme panostamaan työhyvinvointiin. Suunnittelemme yhdessä reissut ja tapahtumat.

Huomioidaan

Kesän alkajaisiksi saatiin aurinkorasvat poskille, työvaatteita ja virvoitusjuomat kuumia päiviä varten. Tiimeissä nautimme välillä lounasta tai muuta pientä yhdessä.

Ja matkaillaan!

Kävimme porukalla opintomatkalla Kreetalla. Tutustuimme paikalliseen kulttuuriin ja pääsimme lampaiden siunaustilaisuuteen, maistoimme paikallisia ruokia, ihastelimme rakennuksia, kulttuurikohteita ja historiaa. Tutustuimme paikalliseen sosiaalivirastoon ja käytänteihin kreikassa. Saimme myös terveydenhuollon ylilääkäriltä muutaman tunnin tapaamisella paljon tietoa terveydenhuollon tämänhetkisestä tilasta.