Sosiaalityöntekijälle

Työskentelemme tavoitteiden mukaisesti pyrkien pitkäaikaiseen muutokseen perheessä. Arvioimme perheen tilannetta ja tarvetta perheen kanssa työskentelyn aikana.

Käytämme työskentelyssä monenlaisia menetelmiä. Näitä muun muassa ovat taloudenkartoitus, Pesäpuu Ry:n vahvuuskortteja, nuorten tunnekortteja, nallekortteja, keskusteluja avaavia vahvempaa vanhemmuutta kortteja, erilaisia voimavaroja kartoittavia lomakkeita sekä motivoivat keskustelut muutoksesta ja sen vaiheittaisesta onnistumisesta. Turvallisuus kotona otetaan huomioon käynneillä ja puhutaan avoimesti vanhempien kanssa. Perheen kanssa suunnitellaan toimiva arkirytmi, viikko-ohjelma ja säännöt, joista laaditaan valkotaulun heille annettavaksi.  Laminoituna perhe saa tarvittaessa itselleen aamu-sekä iltatoimet luomaan rutiineja.

Hinta:

Hinnaston saat lähettämällä sähköpostia tai puhelimitse Hannele Hukkaselta p. 040 159 6062

Työskentely alkaa ja loppuu aina yhteiseen palaveriin perheen kanssa, nämä ovat maksuttomia ja kuuluvat tuntihintaan. Tuntihintaan kuuluu myös kuukausikooste, kuukausikoosteen teko ja lähetys, matkakulut perheeseen, matka-aika, yhteydenpito puhelimitse verkostoon, sosiaalityöntekijään ja perheeseen.

Yhteydenpidosta:

Otamme sosiaalityöntekijään yhteyttä tekstiviestitse, mikäli käynti peruuntuu. Olemme yhteydessä herkästi jos perheen tilanne muuttuu. kuun lopussa lähetämme perheestä tapahtumat sekä kuukausikoosteen joka kuun viides päivä. Mikäli se osuu viikonlopulle, lähetämme sen seuraavana maanantaina.

Käytännössä:

Perhetyö voi alkaa kun maksusitoumus on paperisena toimittajalla, tämän lisäksi olemme sitoutuneet tekemään työtä asiakassuunnitelman mukaisesti ja toivoisimme tätä postitse/sähköisenä salattuna sähköpostina.

Ollaan yhteydessä!

Palvelukuvaukset

Puitesopimuksien palvelukuvaukset yhteyshenkilönä toimii Juha Asunmaa

Sosiaalityön palautelomake

Alla olevalla lomakkeella otamme vastaan palautetta kotipalvelusta ja perhetyöstä
Kuinka tyytyväinen olit yhteydenpitoon
Tuleeko mieleesi kehittämisideoita, kerrothan ne tässä.
Selected Value: 1